LIVE Lederkompasset

EVENT: Lederpanelet

Dilemmaer, inspiration og netværk

Kom og deltag i et fysisk netværks event d. 1 marts 2023 i København, hvor et lederpanel bestående af Thilde Rex, Natasja Sørensen, Jakob Bischoff og Natascha Wordolff, vil diskutere Dilemmaer, Trends og ægte lederfortællinger. Ønsket med denne aften er at sætte fokus på nogle af de dilemmaer vi ser ind i på fremtidens arbejdsmarked, med afsæt i reele problemstillinger og muligheder. Skal du sikre dig en plads ?så bestil din billet her:

Days
Hours
Min
Sec
LEDERpanelet

En aften med inspiration, netværk og underholdning

Jeg håber du har lyst til at være en del af vores fede event! så tag din kollega, veninde eller partner under armen og kom til en anderledes aften hvor det er vores mål og ønske, at du går hjem Inspireret, bevæget og klogere på lederskabet mange facetter. Der vil være tid til at netværke undervejs, så du vil også gå hjem med nye muligheder i dit netværk.

Da det er et fyraftens arrangementet, sørger vi for lidt let mad og lækkerier. Adressen og mere praktisk information vil du modtage på mail når du har tilmeldt dig. Så Book dine billetter idag ! Der er kun et begrænset antal.

LEDERPANELET

Natascha Wordolff

Founder & Creator af Navigate

Natascha har arbejdet professionelt med udvikling af mennesker, teams og organisationer i 3 årtier. Hendes talent, og passion, er at facilitere fremtidens karriereudvikling  for ledere og talenter der VIL skabe noget ekstraordinært. Natascha er desuden vært for aftens event samt i podcastserien Lederkompasset.

Thilde Rex

Ejer & stifter af REXKYOO A/S

Thilde er stifter og ejer af RexKyoo, en rengørings og Facility virksomhed som over de seneste år har skabt en enorm vækst på trods af at operere i en relativ “usexet” branche, som Thilde selv pointere. Nøglen til denne succes har været Thildes stærke indre leder kompas og hendes empatiske og respektfulde ledelses stil. Thilde har senest været med i podcastserien som du kan lytte til nedenfor.

Natasja Sørensen

Director Data & Analytics hos Aldi Danmark

Natasja har en baggrund indenfor FMCG, hvor hun har ledet analyseteams med dedikerede specialister. Hendes overordnede målsætning er, at teamet skal have et godt ry i organisationen; dels som et team man gerne være en del af, og dels som et team der er kendt for et højt niveau, og som anses som en uundværlig sparringspartner for organisationen. 

Igennem sin engagerende ledelsesstil, har Natasja formået at skabe gode rammer for trivsel, udvikling og læring, og har sikret en klar retning og ejerskab i sit team.

Jakob Bischoff

Ejer af Sæsonvine.

Jakob har haft flere forskellige lederjobs og er nu passioneret ejer af Sæsonvine.

Han er aktiv netværker og drevet af nysgerrighed på Ledelse og de forskellige facetter ledelse kan praktiseres.

Markedsføring er også  blandt hans faglige passioner.

Han er godt gift og far til 4 

Og så brænder han for god vin og godt selskab, så en oplagt kandidat til Lederpanelet !

Har du lyttet til min seneste podcast med Thilde Rex?